Trustpilot
top of page
färgbygge-logo.png

Frakt- och leveranspolicy

webshop

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar från dit beställningsdatum. Vår målsättning är att leveransen går ut från vårt lager dagen efter vi mottagit din beställning. Fördröjningar kan uppstå vid högt tryck hos leveransbolag eller stort antal order hos oss.

Om du inte fått din beställning inom förväntad tid ta kontakt med vår kundtjänst här.

 

Leveransalternativ

Beroende på storleken på din order levereras din beställning till ett utlämningsställe eller direkt till dig. Större beställningar levereras på pall. Vi erbjuder även upphämtning vid våra lokaler i Arlandastad.

Fraktkostnad:

Vi använder en tjänst som heter "Sendify" som ger oss värden och bästa erbjudanden för frakt av våra produkter. Kostnader kan variera beroende på vikt, dag, tid och avstånd.

.

Returfrakt

Om din beställning har levererats till utlämningsställe och du inte hämtat upp, eller om fraktbolaget inte kan nå dig för hemleverans returneras varorna till oss. Vi kommer då fakturera en extra avgift baserat på den specifika frakten för att täcka upp våra kostnader.

Utanför Sverige

Vi levererar och administrerar beställningar även utanför Sverige. Dock inte direkt från vår webshop. Särskilda regler, kostnader mm kan förekomma, vilket diskuteras i de enskilda fallen mellan oss och dig som kund. Hör av dig till info@fargbygge.com för mer information eller order@fargbygge.com för att beställa. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär här.

bottom of page