Cookies på fargbygge.se

Färgbygge Produktion Sverige AB använder så kallade cookies för att kunna utveckla och optimera webbplatsens funktioner och ha möjlighet att leverera en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Syftet är att innehållet ska bli mer relevant och förenkla för dig som besökare.

En cookie är en liten textfil som skickas till och sparas på din dator eller mobil när du besöker vår webbplats. Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära. Permanenta cookies lagras tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem. Temporära cookies lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder cookies på fargbygge.se för att kunna

• se information som besöksstatistik

• se vilka operativsystem som används

• se vilka webbläsare som används

• se hur webbplatsen används av våra besökare

Som besökare hos fargbygge.se har du möjlighet att hindra användningen av cookies 

 

Vi använder inte cookies för att analysera hur du som person använder webbplatsen på individuell nivå. Cookien innehåller ingen personinformation, utan hjälper oss identifiera dig som en användare på webbplatsen. Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du enkelt stänga av, blockera och avlägsna lagrade cookies i din webbläsares inställningar. Då kommer inga cookies att lagras, men detta innebär även att du eventuellt inte kan använda vissa delar av esny.se som det är tänkt.

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska vara säker på att vi hanterar dina personliga uppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Det är viktigt att du känner dig bekväm med hur vi hanterar dina personuppgifter. Genom att använda fargbygge.se accepterar du vår behandling av dina personuppgifter. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@fargbygge.com

Vilken information samlar vi in?

Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på ett antal olika sätt. Till exempel när du besöker vår hemsida eller är i kontakt med Färgbygge Produktion Sverige AB på annat sätt, som till exempel via kontaktformulär genom våra återförsäljare.

Har du klagomål?

Om du skulle ha några klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna dessa till landets tillsynsmyndighet. I Sverige är det Datainspektionen som ansvarar för uppföljning och tillsyn av oss och andra bolag som hanterar personuppgifter på den svenska marknaden.

Kontaktuppgifter:
Sverige: Datainspektionen
Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se

 

Kontaktuppgifter till Färgbygge AB

Har du frågor rörande vår hantering av dina personuppgifter eller vill du använda någon av dina rättigheter kopplade till hanteringen av personuppgifter? Kontakta oss gärna.

Färgbygge Produktion Sverige AB

Maskingatan 6B

195 60 Arlandastad

Tel +46 (0)8-551 747 50

Mail info@fargbygge.com

Om Färgbygge  

Historia 

Vision 

Dokumentation

Kontakt

Färgbygge Produktion Sverige AB

Maskingatan 6B

195 60 Arlandastad

Tel +46 (0)8-551 747 50

Mail info@fargbygge.com

Följ oss

Inspireras via sociala meidier, följ oss på instagram och facebook

  • Black Instagram Ikon