Färgbygge - miljövänlig färg för den kvalitetsmedvetna konsumenten

Miljövänlig färg från Färgbygge är ett alternativ till akrylat-färger. Vi tillverkar funktionella, förskönande inomhusfärger för såväl privat som offentlig miljö. 

Estetiskt

Färgbygge är en innovativ färgproducent som har gått i bräschen för ett miljövänligt sätt att utveckla och producera färgprodukter med kvalitet, design och miljö som ledstjärnor. Vi erbjuder ett unikt färgkoncept utifrån dina personliga önskemål. Färgerna kan brytas (blandas) till önskade nyanser enligt Färgbygges färgkarta eller enligt vanliga färgsystem. Färgerna ger en matt och stark färgyta där ljus reflekteras på ett behagligt sätt av de naturliga pigmenten. Färgytan är diffusionsöppen, d.v.s. den stänger inte in fukt, och den har även antistatiska egenskaper.

 

Användarvänligt

Efter många år av utvecklingsarbete är vi stolta över att kunna erbjuda konsumenter och yrkesmålare en ny typ av inomhusfärger. Nu kan du måla med vattenbaserad inomhusfärg som präglas av förnyelsebart tänkande.

 

Ansvarsfullt

Våra färger har med goda resultat testats och bedömts av Eurofins, SundaHus, Byggvarubedömningen och SP. Vi anlitar oberoende konsulter som utför fullständiga kemikaliesäkerhetsutredningar på våra råvaror och produkter. För våra produkter finns omfattande dokumentation som vi kan tillhandahålla vid förfrågan.